Bloknoot flat Mr. Pink

€19,50 €17,50 Incl. btw
Tover op je werk jouw eigen Bloknoot Mr. Pink uit je tas en maak indruk op alle collega's. Of geef Mr. Pink kado, succes gegarandeerd!

Op de Bloknoot flat Mr. Pink schrijf je alle belangrijke to do's en doelstellingen op. Neem Mr. Pink mee naar het werk, een bijeenkomst of op reis. Met Mr. Pink op zak maak je indruk op iedereen. En alles wat écht belangrijk is, is in veilige handen bij Mr. Pink.

Inclusief
Elastiekhouder met potlood en schuurpapiertje
Ingepakt in Bloknoot kadozakje
Veel liefde en passie van de makers

Afmeting
De Bloknoot original is ongeveer 7 x 7 x 8 cm

Het Hout
Alle Bloknoots zijn gemaakt van Lokaalhout®. Dat is hout van bomen uit de buurt die aan het einde van hun levenscyclus zijn. Via de code bij elke Bloknoot kun je nalezen van welk hout jouw Bloknoot gemaakt is. Iedere Bloknoot heeft een unieke eigen tekening, een eigen verhaal en dat zie je terug in het hout. Hoe vaker je het hout beschrijft en schuurt, hoe mooier het wordt.

Buy one, Plant one
Door het kopen van een Bloknoot draag je direct bij aan een groenere wereld. Voor iedere Bloknoot die wij verkopen, laten we een nieuwe boom planten ergens op de wereld waar het het meest nodig is. 1 Bloknoot = 1 nieuwe boom

Note
De exacte kleur van het elastiek is in werkelijkheid nog mooier dan op de foto. De kleuren zijn feller en helderder, denk jaren 80 :)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen