Bloknoot flat Orange is the new Black

€19,50 €17,50 Incl. btw
Op de Bloknoot flat Orange is the new Black schrijf je jouw dagelijkse notities. Wie wil je nog spreken, wie wil je nog een bericht sturen, waar wil je je vandaag op richten? Wat is je goede voornemen voor deze week?

Neem jouw Bloknoot flat mee zodat je er de hele dag aantekeningen op kunt maken. En als je een taak gedaan hebt, maak je plek voor iets nieuws door het oude uit te schuren. Zeker weten dat je indruk maakt op alle anderen! Piper, Alex en Suzanne zouden een moord doen voor deze Bloknoot.

Inclusief
Elastiekhouder met potlood en schuurpapiertje
Ingepakt in Bloknoot kadozakje
Veel liefde en passie van de makers

Afmeting
De Bloknoot original is ongeveer 7 x 7 x 8 cm

Het Hout
Alle Bloknoots zijn gemaakt van Lokaalhout®. Dat is hout van bomen uit de buurt die aan het einde van hun levenscyclus zijn. Via de code bij elke Bloknoot kun je nalezen van welk hout jouw Bloknoot gemaakt is. Iedere Bloknoot heeft een unieke eigen tekening, een eigen verhaal en dat zie je terug in het hout. Hoe vaker je het hout beschrijft en schuurt, hoe mooier het wordt.

Buy one, Plant one
Door het kopen van een Bloknoot draag je direct bij aan een groenere wereld. Voor iedere Bloknoot die wij verkopen, laten we een nieuwe boom planten ergens op de wereld waar het het meest nodig is. 1 Bloknoot = 1 nieuwe boom

Note
De exacte kleur van het elastiek is in werkelijkheid nog mooier dan op de foto. De kleuren zijn feller en helderder, denk jaren 80 :)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen