Bloknoot flat Yellow Submarine

€19,50 €17,50 Incl. btw
Deze Bloknoot Yellow Submarine is speciaal gemaakt voor alle vrolijke mensen op de wereld! Alle positieve ideeën, grappige verhaaltjes en vrolijke notities krijgen een extra dimensie door ze op deze Bloknoot voor het leven te zetten. Plezier in the pocket!

Neem jouw Bloknoot flat mee zodat je er de hele dag aantekeningen op kunt maken. En als je iets af hebt, maak je plek voor iets nieuws door het oude uit te schuren. Zeker weten dat je anderen om je heen ook vrolijk maakt hiermee!

Inclusief
Elastiekhouder met potlood en schuurpapiertje
Ingepakt in Bloknoot kadozakje
Veel liefde en passie van de makers

Afmeting
De Bloknoot original is ongeveer 7 x 7 x 8 cm

Het Hout
Alle Bloknoots zijn gemaakt van Lokaalhout®. Dat is hout van bomen uit de buurt die aan het einde van hun levenscyclus zijn. Via de code bij elke Bloknoot kun je nalezen van welk hout jouw Bloknoot gemaakt is. Iedere Bloknoot heeft een unieke eigen tekening, een eigen verhaal en dat zie je terug in het hout. Hoe vaker je het hout beschrijft en schuurt, hoe mooier het wordt.

Buy one, Plant one
Door het kopen van een Bloknoot draag je direct bij aan een groenere wereld. Voor iedere Bloknoot die wij verkopen, laten we een nieuwe boom planten ergens op de wereld waar het het meest nodig is. 1 Bloknoot = 1 nieuwe boom

Note
De exacte kleur van het elastiek is in werkelijkheid nog mooier dan op de foto. De kleuren zijn feller en helderder, denk jaren 80 :)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen