Bloknoot original Blue Velvet

€19,50 €17,50 Incl. btw
Met de Bloknoot Blue Velvet heb je een mooie houvast voor dromen, doelen en mijmeringen die aandacht verdienen. Een houvast voor je leven!

Op de Bloknoot Blue Velvet schrijf je alle belangrijke dromen en doelstellingen op. Zet hem op een mooie plek in het zicht. Met deze Bloknoot voel je je gesterkt en gesteund. Je volgt je eigen pad en jij weet wat goed voor je is.

Inclusief
Elastiekhouder met potlood en schuurpapiertje
Ingepakt in Bloknoot kadozakje
Veel liefde en passie van de makers

Afmeting
De Bloknoot original is ongeveer 7 x 7 x 8 cm

Het Hout
Alle Bloknoots zijn gemaakt van Lokaalhout®. Dat is hout van bomen uit de buurt die aan het einde van hun levenscyclus zijn. Via de code bij elke Bloknoot kun je nalezen van welk hout jouw Bloknoot gemaakt is. Iedere Bloknoot heeft een unieke eigen tekening, een eigen verhaal en dat zie je terug in het hout. Hoe vaker je het hout beschrijft en schuurt, hoe mooier het wordt.

Buy one, Plant one
Door het kopen van een Bloknoot draag je direct bij aan een groenere wereld. Voor iedere Bloknoot die wij verkopen, laten we een nieuwe boom planten ergens op de wereld waar het het meest nodig is. 1 Bloknoot = 1 nieuwe boom

Note
De exacte kleur van het elastiek is in werkelijkheid nog mooier dan op de foto. De kleuren zijn feller en helderder, denk jaren 80 :)

Leela van den Berg 07-09-2015 20:54

Heb het prachtige blok in vreugde ontvangen.
Heel mooi en verzorgd, een echte blijmaker, juist door zijn echtheid.
Complimenten!

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen