Bloknoot original The Green Mile

€19,50 €17,50 Incl. btw
Welke waarden, belangrijke levenslessen en dromen heb jij? Waar wil je jezelf aan herinneren? Welke symbolen of tekens vind jij mooi en wil je op jouw eigen Bloknoot original zetten? Of ken je iemand die je hier blij mee kunt maken?

Op de Bloknoot original The Green Mile staan alle dromen en levenslessen veilig. Schrijf alles op wat écht belangrijk is. Zet deze Bloknoot Original op een plek waar je 'm iedere dag tegenkomt. Juist de essentiële waarden en levenslessen worden extra krachtig als ze op hout geschreven zijn. Back to basic, terug naar de essentie, daar is deze Bloknoot original voor gemaakt.

Inclusief
Elastiekhouder met potlood en schuurpapiertje
Ingepakt in Bloknoot kadozakje
Veel liefde en passie van de makers

Afmeting
De Bloknoot original is ongeveer 7 x 7 x 8 cm

Het Hout
Alle Bloknoots zijn gemaakt van Lokaalhout®. Dat is hout van bomen uit de buurt die aan het einde van hun levenscyclus zijn. Via de code bij elke Bloknoot kun je nalezen van welk hout jouw Bloknoot gemaakt is. Iedere Bloknoot heeft een unieke eigen tekening, een eigen verhaal en dat zie je terug in het hout. Hoe vaker je het hout beschrijft en schuurt, hoe mooier het wordt.

Buy one, Plant one
Door het kopen van een Bloknoot draag je direct bij aan een groenere wereld. Voor iedere Bloknoot die wij verkopen, laten we een nieuwe boom planten ergens op de wereld waar het het meest nodig is. 1 Bloknoot = 1 nieuwe boom

Note
De exacte kleur van het elastiek is in werkelijkheid nog mooier dan op de foto. De kleuren zijn feller en helderder, denk jaren 80 :)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen