Bloknoot original Yellow Submarine

€19,50 €17,50 Incl. btw
Op de Bloknoot original Yellow Submarine schrijf je alles op wat écht belangrijk is. Laat je gedachten gaan en bedenk wat jouw dromen voor je toekomst zijn. Waar word je blij van? Waar wil je nog heen? Wie wil je nog ontmoeten?

Zet jouw Bloknoot op een plek waar je 'm iedere dag tegenkomt, op een zonnige plek in huis. Iedere dag lees je jouw doelen en dromen en zet je een stap in de juiste richting.

Inclusief
Elastiekhouder met potlood en schuurpapiertje
Ingepakt in Bloknoot kadozakje
Veel liefde en passie van de makers

Afmeting
De Bloknoot original is ongeveer 7 x 7 x 8 cm

Het Hout
Alle Bloknoots zijn gemaakt van Lokaalhout®. Dat is hout van bomen uit de buurt die aan het einde van hun levenscyclus zijn. Via de code bij elke Bloknoot kun je nalezen van welk hout jouw Bloknoot gemaakt is. Iedere Bloknoot heeft een unieke eigen tekening, een eigen verhaal en dat zie je terug in het hout. Hoe vaker je het hout beschrijft en schuurt, hoe mooier het wordt.

Buy one, Plant one
Door het kopen van een Bloknoot draag je direct bij aan een groenere wereld. Voor iedere Bloknoot die wij verkopen, laten we een nieuwe boom planten ergens op de wereld waar het het meest nodig is. 1 Bloknoot = 1 nieuwe boom

Note
De exacte kleur van het elastiek is in werkelijkheid nog mooier dan op de foto. De kleuren zijn feller en helderder, denk jaren 80 :)

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen