Bloknoot pocket size Mr Pink

€15,00 €12,50 Incl. btw
Tover op je werk jouw eigen Bloknoot Mr. Pink uit je tas en maak indruk op alle collega's. Of geef Mr. Pink kado, succes gegarandeerd!

Op de Bloknoot schrijf je alle belangrijke dromen en doelstellingen op. Neem hem mee naar het werk, een bijeenkomst of zet hem thuis op een mooie plek in het zicht. Met deze Bloknoot voel je je gesterkt en gesteund. Je volgt je eigen pad en jij weet wat goed voor je is.

Inclusief
Elastiekhouder met potlood en schuurpapiertje

Afmeting
De Bloknoot pocket Size is ongeveer 7,5 cm breed en 12,5 cm lang

Het Hout
Alle Bloknoots zijn gemaakt van Lokaalhout. Dat is hout van bomen uit de buurt die aan het einde van hun levenscyclus zijn. Via de code bij elke Bloknoot kun je nalezen van welk hout jouw Bloknoot gemaakt is. Iedere Bloknoot heeft een unieke eigen tekening, een eigen verhaal en dat zie je terug in het hout. Hoe vaker je het hout beschrijft en schuurt, hoe mooier het wordt.

Buy one, Plant one
Door het kopen van een Bloknoot draag je direct bij aan een groenere wereld. Voor iedere Bloknoot die wij verkopen, laten we een nieuwe boom planten ergens op de wereld waar het het meest nodig is. 1 Bloknoot = 1 nieuwe boom
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen