PersBen of ken jij een journalist, blogger of redactielid bij een tijdschrift, krant of ander medium? Ben je op zoek naar een mooi verhaal achter een goed produkt, iets nieuws? Dan is Bloknoot vast een onderwerp voor jou om over te schrjiven.


BlokXii introduceert het eerste notitieblok van 100% hout.

Weg met alle losse papiertjes en notitieblaadjes op tafel en op je bureau! Voortaan schrijf je de écht belangrijke notities op hout. BlokXii introduceert het 100% houten notitieblok waarop je schrijft en als het vol is, ruimte maakt met een klein schuurpapiertje. Hoe langer je de Bloknote gebruikt, hoe mooier het wordt. Een levensblok voor alle dromen, doelen, wijsheden en goede voornemens die het verdienen om werkelijkheid te worden.

Lokaal hout
“Ieder notitieblok heeft een unieke tekening” verteld Dymphna Snijders Blok, de bedenker en oprichter van BlokXii. “Je ziet jaarringen, nerven en soms nog prachtige knoesten zitten”. “Door goed naar het hout te kijken, het te ruiken en te voelen besef je de historie van het hout”. De bomen van Lokaalhout® waarvan de Bloknotes worden gemaakt, zijn vaak meer dan tachtig jaar oud. Het zijn Nederlandse bomen, aan het eind van hun leven. In de nieuwe vorm als Bloknote blijft het hout nog een leven lang bruikbaar. “Zo verbinden we het verleden, heden en de toekomst” aldus Dymphna.

De oorsprong
Het idee voor dit duurzame notitieblok komt uit haar jeugd. Als klein meisje zag Dymphna haar vader al zijn écht belangrijke aantekeningen op een plankje hout schrijven. Op zijn rommelige bureau, tussen alle papieren en losse blaadjes lag altijd een plankje met de écht belangrijke reminders. In 2013 maakte Dymphna een eerste houten aantekeningenblok voor zichzelf en al gauw wilden anderen er ook wel een hebben. Steeds vaker gaf Dymphna een Bloknote cadeau aan vrienden en familie en zo ontstond het idee voor BlokXii.

Een blok vol dromen
BlokXii is een sociale onderneming met grootse dromen. Voor iedere verkochte Bloknote laat BlokXii een nieuwe boom planten, ergens op de wereld waar dat het meeste nodig is. In 2020 wil BlokXii 1 miljoen nieuwe bomen hebben geplant en daarmee écht meehelpen om de wereld groener en leefbaarder te maken. Iedereen die een eigen BlokXii heeft, werkt aan zijn eigen dromen en doelen.

Vanaf nu schrijft iedereen de écht belangrijke notities op hout.


Bloknootop een rijtje:


De Bloknoot is verkrijgbaar in 3 vormen en 6 kleuren elastiek.

BlokXii original: een kubus van 7 x 7 x 8 cm           €22,50
BlokXii flat: een plank van 12,5 x 21 x 1,2 cm         €19,50
BlokXii pocket size: een plankje van 7,5 x 12,5 x 1,2 cm   €15,00

Alle BlokXii’s worden met een bijpassend elastiek, potlood en schuurlinnen geleverd. De kleurvarianten zijn: Mr Pink, Orange is the new Black, Blue Velvet, the Green Mile, Yellow Submarine en Rainbow Warrior. Meer informatie over de kleuren via:

www.blokxiishop.nl

Voor extra informatie, beeldmateriaal of een persoonlijk interview kunt u contact opnemen met:

BlokXii
Mt Ondinaweg 34
NDSM terrein
Amsterdam Noord
mail@blokxii.nl
Dymphna Snijders Blok: 06 330 45451
Teije de Jong: 06 508 68736

BlokXii Dymphna Snijders Blok