WAT IS BLOKNOOT?

BloknootEen Bloknoot voor het leven

Op het 100% houten Bloknoot worden to-do’s, doelen en dromen vastgelegd en krijgen berichtjes aan familie, vrienden en geliefden écht betekenis.

Even schuren en je hebt weer ruimte voor iets nieuws!


Waar staat Bloknoot voor?

Bloknoot houdt van ECHT. Wij gebruiken echt hout met een bijzonder verhaal en geloven in echt contact met de mensen om ons heen. Alles wat écht belangrijk is, schrijf je op hout.

Bloknoot staat voor VERBINDING. Het moment van geven en ontvangen versterkt onderlinge verbondenheid. Onze online kaart verbindt jou met andere blokgenoten.

Bloknoot leeft door GROEI. Als sociale onderneming streven we constant naar duurzame groei en volgen we ons hart. Zo planten we voor elk nieuw blok een boom ergens op de wereld.

Lokaalhout

Alle Bloknotes zijn gemaakt van bijzonder Lokaalhout® en worden in Nederland gemaakt door vakmensen met heel veel liefde voor hout. De geschiedenis van Boom tot Blokje lees je nadat je de unieke code van het blok invoert in de 'tree and store locator'. Op de Bloknoot landkaart vind je waar alle broertjes en zusjes Bloknotes terecht zijn gekomen.  


Voor elk Bloknoot planten wij 1 boom

Bloknoot werkt alleen met Nederlandse bomen die aan het einde van hun levenscyclus zijn. We geven ze dus een tweede leven. Daarnaast planten we voor ieder Bloknoot een nieuwe boom, daar waar dat nodig is. Door het planten van deze nieuwe bomen kunnen gebieden in ontwikkeling gestructureerd meer voedsel verbouwen en een duurzame toekomst opbouwen.

1 lokale boom = 800 Bloknoots = 800 nieuwe bomen.